donderdag 15 mei 2014

Leo en Hilde op bezoek

Hey lieve bloggertjes,

Een paar weken geleden zijn onze voorlaatste bezoekers Leo en Hilde op bezoek gekomen. We zijn ze gaan opwachten aan het vliegveld op zaterdag en ze zijn twee weekjes bij ons te gast geweest. Na de lange vlucht was onze missie om hen zo lang mogelijk wakker te houden om de effecten van de jetlag te minimaliseren. We zijn met hen gaan wandelen op de campus in Princeton en s avonds lekker gaan eten. Het was toch halfnegen vooraleer we thuis waren en dan zijn ze als een blok in slaap gevallen.

De volgende dag zijn we met ons vieren naar Hamilton geweest. Daar is een domein dat Grounds for Sculptures heet. Het is een groot park waar allemaal standbeelden staan, sommige lijken heel echt, anderen zijn mee abstract. Het weer was stralend en het park had ook net een aantal nieuwe personeelsleden aangeworven: 6 pauwen die rustig door het park waggelden... heel mooi en grappig om te zien.

Van maandag tot donderdag zijn Leo en Hilde naar Boston geweest. Brecht en ik moesten werken, dus was wel handig dat ze er even tussenuit konden. Ze hebben er een fijne tijd gehad. Op vrijdag was het even uitrusten in Princeton bij een lekkere stapel pannenkoeken van PJ's pancakes.


Dat weekend hebben we mijn favoriete stad bezocht: Philadelphia! Uiteraard moest ik opnieuw een foto hebben aan het standbeeld van Rocky, maar we hebben ook het terrein achter het museum voor schone kunsten bezocht... Langs de rivier stonden alle Japanse kerselaars in bloei.. Dat was heel erg mooi. We hebben fijn gewandeld en het weer was heel warm. Het enige probleem was dat we geen zonnecrème hadden dus we waren allemaal een beetje verbrand :).

Die avond zijn we naar een off-broadway musical gaan kijken. Het was wel grappig, maar toch niet hetzelfde als de echte glamoureuze musicals van Broadway. Het was grappig dat op de weg naar huis we een taxi moesten bestellen en Hilde zoals een echte pro onmiddellijk èèn te pakken had.

We hebben in Phillie overnacht en zijn de ochtend erop in een fijne Belgische ontbijtketen "Le Pain Cotidien" gaan ontbijten. Daar hebben ze hele lekkere Praliné choco, mmmmmm!

Van maandag tot woensdag zijn Leo en Hilde over en weer gegaan met de bus naar New York. Alweer hadden ze veel geluk met het weer en hebben ze fijne wandelingen kunnen doen in Downtown en Central Park. Op dinsdagavond waren ze te gast op onze spaghetti-avond!


Op donderdag hebben we de New Jersey kust verkend. Het was enorm, enorm koud en de kust is hier niet zo toeristisch als in belgie, dus het heeft wel een uur geduurd eer we iets vonden waar we een warme choco konden drinken.

Het was er wel heel mooi en rustig. De dag erop zijn we mijn school gaan bezoeken. Het was verlof, maar ik kan altijd binnen met mijn sleutel. Ik heb mijn klasje getoond en vervolgens zijn we gaan wandelen in een bos dat zich achter onze school bevindt. Vervolgens hebben we nog een gezellige kaas en wijn avond gedaan bij ons thuis, als laatste avondmaal.

De dag erop zijn ze dan terug naar het belgenlandje vertrokken.

Het was een heel fijn bezoek, vol lekker eten en goed gezelschap en veel plagerijen tussen Brecht en zijn ouders :).

Onze laatste bezoeker zal mijn papatje zijn die midden juni komt en dan maken we ons weer klaar om naar huis te gaan!






Geen opmerkingen:

Een reactie posten