woensdag 4 juni 2014

Happy anniversary

Hallo lieve bloggertjes,





Alweer een hele poos geleden! Vorige week zondag hebben we onze 10 jaar samen en 1 jaar getrouwd gevierd met een feestje in onze tuin...


Brechtje heeft zijn mannelijkheid bewezen door de hele middag achter de bbq te staan en hamburgers en portobello mushrooms te bakken. Het was een hele warme dag en het feestje begon om vier uur. Ik had gevraagd om zelf tuinstoelen mee te brengen en stilletjesaan kwamen de mensen toe. Sommigen hadden lekkere desserts bij, anderen pintjes of wijn, maar bijna iedereen had dus zijn eigen stoel mee :).

Ik had enkele collega's uitgenodigd met hun kindjes en er waren ook heel veel mensen van Brechtjes werk en onze buren. In totaal zijn er 30 mensen gekomen, dus het was een groot succes. Iedereen zat gezellig bij elkaar in de tuin en de kindjes speelden binnen met ballonnen, omdat het buiten te warm was voor hun.



We hadden zoals altijd teveel eten, maar gelukkig niet zoveel meer dan de vorige keer. We hadden ook een playlist gemaakt met liedjes die we graag hoorden en met wat boxjes was de tuin vol muziek.

Het was eigenlijk de bedoeling dat we na de bbq nog wat gingen dansen, maar dat is er niet meer van gekomen, na al dat eten. Dus hebben Brecht en ik samen nog wat gedanst op onze playlist eens iedereen naar huis was.

De maandag erop hadden we vrij voor memorial day. Gelukkig, want we hadden wel wat opkuiswerk te doen...

Het was wel een leuke dag met heel veel leuke herinneringen.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten